Egenskaper på att mallarkiv/dekorationsmallarkiv

Om du högerklickar på ett arkiv och väljer Egenskaper så finns följande alternativ:

Egenskaper på mallarkiv

Översikt paneler

Överst till höger hittar du ikonen översikt paneler (ser ut som en kub).

Via denna ikon kan du komma tillbaka till översikten över de tillgängliga panelerna för Egenskaper.

Översikt paneler

Välj panel

Du kan klicka på förstoringsglaset för att söka bland de tillgängliga panelerna. Om du till exempel inte vet vilken kategori du hittar prenumeration under kan du söka efter det istället

Denna sida publicerades: 2018-07-20